Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem LGA 775-ös...

Tudnátok nekem LGA 775-ös foglalatra valami jó CPU-t?

Figyelt kérdés
Max 20k-t költenék rá. :)

2013. jan. 6. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez így kevés, nem biztos, hogy az adott alaplap fel is ismeri a procit. Az alaplapod típusa alapján viszont többet lehet mondani.
2013. jan. 6. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Ma már nem túl kifizetődő 775-ös foglalatba fejleszteni és már csak használtan lehet válogatni.

Átnéztem az aprót és ezt találtam ár/teljesítmény arányban legjobbnak:

[link]

2013. jan. 6. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem teljesen... ha ugyanis vki egy Celeront akar lecserélni mondjuk egy C2D-ra, akkor az már szignifikáns ugrás. És ha olyan az alaplap, nem kell cserélni semmi mást. De ha kérdező leírja a lap típusát, rögtön megtudjuk...

2013. jan. 6. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Asrock 775i65g alaplap, nem mai gép sajnos...

@2 lehet még újonan kapni 775-ös procit: [link] :)

2013. jan. 6. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Na, a gyártó honlapján ott van, miket rakhatsz bele:

[link]

Sajnos ez E-xxxx procikat nem teheted bele.

A legerősebb amiket elvinne a Pentium Extreme 965 vagy a Pentium D 960 lenne, ezek 2 magosak, de az Extreme ritka mint a holló, nem érné meg beszerezni.

A Pentium D-t még beszerezheted olcsón, de igazság szerint nem lesz túl nagy a teljesítménye.

[link]

2013. jan. 6. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm :)
2013. jan. 6. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!