Az LGA775-ös foglalatra a hűtőt hogyan kell feltenni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 14:43
1/9 anonim válasza:
A gyári hűtőt? Egyszerűen csak bele kell nyomni az alaplapon lévő lyukakba a 4 felfogatót, és bepattan.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen,a gyárit.De csak egyszerűen bele kell nyomni?Ennyi?De ott valamit nem kell csavargatni,vagy ilyesmi,mert ott a 4 lábon vannak ilyen nyilak.
2012. okt. 12. 14:45
4/9 anonim válasza:
Oda is van írva a kép alá hogy mikor hogy kell állítani. Az első képen lévő állásba kell fordítani (ha alapból nem úgy lenne) és úgy kell bepattintani az alaplapba.
A második képen meg az van, hogy úgy kell leszedni. Vagyis előbb elforgatod úgy mind a 4-et, és utána tudod levenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Na valamit nem jól csináltam,mert 83 fokos alapjáratban a CPU.Jézus Mária.
2012. okt. 12. 15:26
6/9 anonim válasza:
Akkor nem pattintottad fel rendesen. Figyelj oda hogy bepattanjon mind a 4 láb ahogy kell.
7/9 A kérdező kommentje:
Ok,mindjárt szédszedem,és megnézem.De amúgy a processzornak lehet valami baja ilyen magas hőfokon?
2012. okt. 12. 15:31
8/9 I(L)TECHNO válasza:
Rövid időn belül tönkremegy..Ha csak félig használnád ki a teljesítményét, felmenne 100 fok fölé :D Én jártam így.. Nem pattant be..első komolyabb program indításánál "beállt" a kép és az alaplapot is tönkretette. Utána feketeség :D
Gyári hűtővel !!alapjáraton!! 30 valahány fok környékén 25 fokos szobahőmérséklet mellett ideális a proci hőmérséklet. Szóval addig pattintgasd míg mereven nem áll meg a hűtő rajta !
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,szerintem kikapcsolna.
2012. okt. 12. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!