Melyik 7850 a jobb, miért?
Figyelt kérdés
/powercolor_ax7850_1gbd5_dh_hd7850_1gb_gddr5_pcie_/215289
[link] /sapphire_11200_16_20g_hd7850_1gb_gddr5_pcie_/240709
Szépen vinnének mindent full hd-n, nem?
2013. jan. 5. 17:02
1/8 anonim válasza:
Sapphire. Igen, mindent szépen vinne FullHD felbontáson.
2/8 anonim válasza:
Asus - de csak azért mert 3 év gari jár hozzá míg a többihez 2, de ha ezt nem vesszük figyelembe az msi/powercolor/sapphire szerintem mind jó, főként az ár döntsön melyiket választod.
3/8 anonim válasza:
én pedig hűtés alapján választanék: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
A 2gb teljesen felesleges full hd-n. És miért lenne jobb hűtése annak ha a Sapphire, Gigabyte duón is dual venti van???
2013. jan. 5. 18:00
5/8 anonim válasza:
A 2 GB memóriának pont, hogy FullHD-n van jelentős szerepe. Amúgy én az Asust választanám, mert ugyanannyira megbízható mint a Sapphire, csak erre 3 év gari van.
6/8 A kérdező kommentje:
Nézd meg ezt a tesztet és meglátod, hogy full hd-ban általában még jobb is az 1gb-os verzió mint a 2 gb-os.
2013. jan. 5. 19:00
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon elenyésző, ráadásul a mai játékok magas részletesség mellett már többet esznek 1 GB VRAM-nál. Szóval, ha hosszú távra tervezed a kártyát, akkor egyértelműen a 2 GB-osat válaszd. Kapásból 2 játékot tudok neked mondani, ami a közeljövőben megköveteli a 2 GB VRAM-ot: Crysis 3 és GTA V
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom eddig mindenki azt mondta, hogy a 2gb parasztvakítás, hacsak nem eyefinity vagy hasonló magas felbontáson játszok.
2013. jan. 5. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!