Milyen monitort vennétek maximum 45 ezer forintból?
Figyelt kérdés
A kritériumok 22-24 colos legyen, nagy látószög falra szerelhetőség.
Amire használnám: programozás, netezés, filmezés néha játékra.
2013. jan. 4. 20:46
1/10 anonim válasza:
Mindenképpen egy IPS paneles monitort ajánlanék, kicsivel többért a Dell UltraSharp U2212HM vagy Dell UltraSharp U2312HM modellt mondanám, ha ezek drágák akkor néz körül LG modellek(IPS) közt ami stílusban megfelelő számodra.
2/10 anonim válasza:
Én is egy IPS-es Dell-re tenném le a voksomat, szerencsére kezdenek egyre normálisabb árba lenni az IPS paneles monitorok:)
3/10 A kérdező kommentje:
Értem.
Miben jobb az IPS a sima led-es monitornál?
2013. jan. 4. 21:24
4/10 anonim válasza:
az IPS az a paneltechnológia, a LED meg a háttérvilágítás fajta:) Van IPS paneles LED monitor
5/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az IPS az olyan hogy minden egyes pixel egy darab led? vagy a háttér egy nagy led egység ami egyenletesen világítja meg a képernyőt?
Össze vagyok zavarodva túl nagy a választék és szeretném minél olcsóbban megúszni.
De mindenképp kel egy monitor a kérdés csak az hogy megéri-e az "élményért" a plusz pénzt az IPS.
2013. jan. 4. 21:41
6/10 anonim válasza:
Az IPS legelőnyösebb tulajdonságai a széles betekintési szög illetve a jkiváló színhűség, ezekben a tulajdonságokban sokkal jobb, mint a TN paneles monitorok. Egyébként meg kell nézni egyet élőben és akkor mindjárt érzékelhető a különbség.
7/10 anonim válasza:
Igen,megéri:)
Élőben jobban látszik,de 1-2 video ami jól láthatóan demonstrálja:
8/10 A kérdező kommentje:
A Dellnek jobbak az IPS-monitorai mint más gyártónak?
2013. jan. 4. 22:51
9/10 A kérdező kommentje:
LG IPS224V-PN
Erről mi a véleményetek?
2013. jan. 4. 22:59
10/10 anonim válasza:
Jó cucc, bár nekem a Dell design-ja jobban tetszik, egyébként az említett Dell modellekben is LG panel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!