Erre a konfigurációra érdemes már föltenni a Windows 7-nek a 64-bites változatát?
Figyelt kérdés
típus : Intel Celeron processzor B820
órajel : 1.70 GHz
Elülső busz : 1,333 MHz
3. szintű gyorsítótár : 2 MB
Mert hallottam többektől, hogy i3 proci alatt csak döcög, meg hogy az órajel is legyen minimum 2.40 GHz. Csak azért kérdezem, mert fenti paraméterek mellé 4GB a RAM, és szeretném teljesen kihasználni, ha bírná a gép. Átlagos használatra lenne, szövegszerkesztés, pdf olvasás, meg internet, több (főleg Facebookos) flash alapú játék. Ja, meg filmnézés, de az nem online, hanem a HDD-ről. Ennyike.
2013. jan. 4. 11:38
11/16 anonim válasza:
Igen, csak a kérdező az i3 nál húzott egy mércét, és én arra próbáltam utalni, hogy mai szemmel nézve gyengének tűnő, és sokak által teljesen használhatatlannak tűnő processzorral is lehet win 7 et futtatni. Persze csak abban az esetben, ha a felhasználónak nincsenek nagy igényei egy géppel kapcsolatban.
12/16 anonim válasza:
A B820 egy kétmagos Sandy Bridge alapú mobil processzor, vígan megy rajta a win7 és az is előfordulhat(sőt biztos), hogy nincs is XP támogatás az adott laptophoz.
13/16 anonim válasza:
Teljesen egyetértek zsolti1987 válaszával.Windows 7 64-bites a jó válastás.
14/16 anonim válasza:
Nyugodtan tedd fel a Windows 7 64 bitest! Lightosan fog menni rajt minden. Én feltoltam az 1000éves AMD Athlon 2200+ os processzora és egy 128MB -os vidikártya meg 1GB- memóriára és még sincs semmi akadás rajt. Igaz aero nincs, de ezen kívül kisebb játékra, CD/DVD írásra, szövegszerkesztésre, konvertálásra meg internetre tökéletes a gép.
15/16 anonim válasza:
Persze a 32 bitest mielőtt jönnének a beszólások. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, feltettem végül a Windows 7 x64-et és semmi problémám nincs vele. Nem érzem lightosnak sem, igaz, játékokat nem próbáltam, csak a végletekig egyszerűeket, de egyáltalán nem is szoktam játszani, csak az ilyen kis gagyikkal, nagyon ritkán.
2013. jan. 5. 01:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!