Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce 410M videókártyához...

Geforce 410M videókártyához melyik drivert érdemes feltelepíteni?

Figyelt kérdés
Van egy Sony Vaio laptopom, amihez nem rég megkaptam az eredeti Windows 8 pro-t. Mivel csak Windows 7-es driver-jeim voltak hozzá, így minden win-8ast illesztőprogit, le kell töltenem a Sony hivatalos oldaláról. Többek közt a kérdésben szereplő videókártya driverjét is. Viszont néztem az nvidia oldalán is a kártyához való driver-t. Méretben kétszer nagyobb (240mb) mint ami a Sony-nál (117mb) van. Van ennek jelentősége? Jelenleg a Sony által publikált illesztőprogi van fent és az a bajom, hogy néha néha beakad a kép, játékoknál élsimítás használatával lefagy stb... Szóval szerintem vannak hibái. Szerintetek feltegyem az nvidiás illesztőprogit? ha igen, akkor előtte le kell szedni a másikat? vagy felülírja?

2012. dec. 29. 11:56
 1/1 Atesz Ryuk válasza:

Telepítsd fel ezt és automatikusan letölti+telepíti am megfelelő illesztőprogramokat mindenhez :)

[link]

2016. márc. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!