Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges egy LCD monitor-TV-...

Lehetséges egy LCD monitor-TV-vel digitalizálni VHS magnóról kazettát?

Figyelt kérdés
A monitor-tv-n van scart csatlakozó, csak nem tudom miképp rögzíthetném a videómagnó jelét.
2013. jan. 4. 00:21
 1/7 Totanka ***** válasza:

Átjátszókábel kell hozzá:

[link]

2013. jan. 4. 00:24
 2/7 Totanka ***** válasza:

Jajj azt nem figyeltem, hogy SCART, akkor viszont kell egy 132 Ft-os átalakító is az előzőhöz:

[link]

2013. jan. 4. 00:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy egy hagyományos monitor+pc felállás esetén kell egy ilyen usb-s digitalizáló eszköz.

A kérdésem arra vonatkozott leginkább, hogy ha a monitorom egyben tv is, tehát közvetlenül rá tudom kötni a videómagnót, akkor ki lehetne-e hagyni valahogy az usb-s digitalizálót?

2013. jan. 4. 00:28
 4/7 Totanka ***** válasza:
Az a gond, hogy hiába monitor-TV, de ez csak azt jelenti, hogy képes a jelet VAGY a gépről, VAGY a TV-ről venni, de a kettő együtt nem megy neki, csak külön megy benne a kapcsoló. Ehhez is kell a kábel. :/
2013. jan. 4. 00:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, akkor veszek egy kábelt. Nem drága :)
2013. jan. 4. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy a kábel lenne itt a legnagyobb probléma. Tud ilyet a tévé egyáltalán?
2013. jan. 4. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges, mint azt már korábban megtárgyaltátok.

Nem "kábel" kell hozzá, hanem egy eszköz, amit digitalizálónak hívnak. A linkelt EasyCap is ilyen, de a létező legrosszabb, úgyhogy sok jóra ne számíts. Egy normális eszköz ennek a többszörösébe kerül.

2013. jan. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!