Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez tényleg egy gamer pc?

Ez tényleg egy gamer pc?

Figyelt kérdés

Láttam egy hirdetést egy számítógépről. Azt írják róla, hogy gamer, de én nem értek hozzá és a segítségeteket kérném.

AMD Phenom X4 HD9650

2,3 GHz, 4 GB RAM

750 GB HDD Sata II

ASUS EAH4650

VGA kártya 512 MB

ASUS alaplap

ASUS 20X-os DVD író

Integrált 6 csatornás hangkártya

memóriakártya olvasó 27in1

A gép új és billentyűzetet és egeret is adnak hozzá.

114990 Ft-ba kerül.

Ezen a gépen a mai játékokkal lehetne játszani?

2009. aug. 26. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát fogalmazzunk úgy, hogy ez egy fapados gamer pc. Lehet játszani a mai játékokkal, de nem fullHD felbontásban maximális grafikai beállítások mellett.
2009. aug. 26. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. :) Gondoltam, hogy valami nincs rendben vele, mert egy kissé olcsó.
2009. aug. 26. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz ez a gép,a proci erős,a ram elég,a VGA-t cseréld és ott a "gamer"-PC!
2009. aug. 26. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
ennyi pénzből tudsz kihozni sokkal többet hogyha összeállítoatod magadnak akármilyen pc boltban :D osztálytársam kevesebb pénzért sokkal jobb gépet hozott össze négymagos proci...
2009. aug. 26. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
bocsi előző vok nem jol olvastam a leírást látom négymagos proci de am ennyi pénzért nem olyan rossz
2009. aug. 26. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
hát ha jót akarsz ne vedd meg, hanem menj be valami számítógépes boltba és rakass össze egyet :) ez elég bugyuta összeválogatás. egy ilyen videókártyához felesleges ilyen négymagos processzor, ráadásul ezek a phenomI-esek elég gyengécskék is. Egy kétmagos intellel jobban jársz (pl e8200).
2009. aug. 27. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)

Még nem akartam megvenni, csak tervezgetek.

De megfogadom a tanácsokat, és inkább majd összerakatok egyet az ismerősömmel, mert ő többet ért hozzá mint én.

Mégegyszer köszi! :D

2009. aug. 27. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
videókártya!!! lehetne jobb is
2009. nov. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!