Gamer konfigurációnak tökéletes lenne?
a grafikai teljesítmény megszállottja vagyok, bár a játékélményt sem szeretem elhanyagolni. Mivel a gépem már nem tudja megfelelően teljesíteni az elvárásaimat ( játék, multimédia) beszeretnék ruházni egy újra. Nagyon hosszútávra gondolkodtam később talán egy vga csere lenne, bár ha hasonló áran tudtok jobbat, azt is szívesen meghallgatom
650W-os táp felesleges, egy 500-550es is elég, és már 10k-t spóroltál.
i7-2700K...gmer gépnem végképp felesleges, max i5-ös kell bele (bár még az is bőven sok)...és ráadásul kb feleennyibe kerül (és egy 2500K is elég hosszútávú befektetés)
Merevlemezen meg elgondolkoznék most, mert ugye baromi drágák.
Videókariban az 560Ti tökéletes, bár ennyiért akkor már lehet inkább egy HD6950-est vennék.
Jelen esetben sztem ez így erősen pénzkidobás, amirá rátesz a thaiföldi árvíz és a sz@r forint is egy lapáttal.
Olyan 100k-t lehetne spórolni ezen a gépen, és abból a 180-200k-ból is kijönne egy kompromisszummentes gép.
amit eddig cseréltem az összeállításban: táp: chieftech ctg-550
cpu: i5 2500kk
vga: gigabyte radeon 6970
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!