Melyik laptop a jobb? Itt nem márkára gondolok, hanem tudásilag mennyire áll messze egymástól a 2 gép? Lentebb!
1. Nek 1. (Elsö - vagyis "legrégebbi" i - széria) Generációs i3 a van nem mondanám hogy jobb... (ilyent ma már újonan nem igazán éri megveni)
2. Nak 3. (Harmadik) Generációs Ivy Bidge ami a legújabb ma még
szóval procija jobb
4GB elég bele és ezt tudod böviteni/cserélni ha akarod
GT610M viszont mindektöben nagyon gyenge videokártya
igazából felesleges is
ugy lene jó a 2. ha nem lene bene gt610m hisz ez csak felesleges melegedö alkatrész és fogyasztó bene
ha keresel biztos találsz olyant amiben nincs dedikált videokártya csak HD 4000 integrált videokártya
.
ha meg játék miat kéne dedikált akor gt620 vagy jobb vga val szereltet keres (gt630)
Azokhoz is elkél jobb féle videokártya és 8GB ram sem árt...
.
ezek így árban rossz vételek eleve mint irtam
felesleges benük a gt610
mármint elsöben még csak csak jól jön mert aban gyengéb az i3 ba integrált de az meg elavult proci miat nem jó vétel
.
vagyis ilyen árban más ár értékben jobbak is vanak
vagy gt620/630 al vagy pedig dediksalt nélkül HD4000 el
szóval a legszebb általában hogy munkára is olyan gép kel mint játékra söt sajnos még jobb (és ezáltal drágább) is kéne de persze itt az pénz keret határt szab...
én Lenovo Thinkpad ot keresnék helyedben pl.
szerintem fogsz is lelni pont olyant ami 8gb os és hd4000 es
.
szivesen linkelnék keresgélnék de mobilon nemtudok...
.
laptopszalon on és ipon on érdemes körülnézned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!