Mpeti1996 kérdése:
Jó ez a videókártya? És mi az hogy OEM?
Figyelt kérdés
Ezt a videókártyát néztem ki az új gépemhez, de nem tudom hogy mi az hogy OEM, megéri megvenni?
2013. jan. 1. 19:53
1/3 anonim válasza:
Nem éri meg mert egy ref kártya ez,melegebb és hangosabb mint egy Asus vagy Sapphire hűtés lenne rajta.OEM meg azt jelenti hogy csak maga a kártya semmi nélkül egy karton dobozba megkapod azt kész,semmi cd se semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Mi az a referencia kártya?
2013. jan. 1. 19:58
3/3 anonim válasza:
Azt nevezzük referencia kártyának,ami a "nyitó" kártya.
Magyarul ez az alap,ez az a kártya,amit az amd kifejlesztett.
Utána pedig,akikkel az amd szerződésben van,felhasználhatják ezt a kártyát,és módosíthatják.
Pl akár 10%-al is megnövelhetik a teljesitményét gyárilag(ha neked ez nem lenne elég,még te is húzhatod persze).
És ehez persze(pl sapphire) remek hűtést is ad,hogy gyárilag húzva is nagyon jó hömérsékleten tartsa a gpu-t,ráadásul halkan.
Szerintem se jó vétel referencia kártyákat venni.
De ha már 7850-est akarsz venni,és oc-t akkor itt van ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!