Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet baja az ipodomnak?

Lehet baja az ipodomnak?

Figyelt kérdés
Kaptak karácsonykor egy iPod töltőt és ezzel egy időben néha "elromlott" az érintőképernyő. Nem rég egy is ereősöm mondta, hogy volt egy kínai iPad töltője és amint bedugta "elromlott" a képernyő. Ezt rögtön össze kapcsolva felraktam tölteni az ipodomat és "elszállt" az érintőképernyő. Utána levettem és többet ilyet nem csinált. Nem zavar engem, ha töltés közben nem tudom használni. Lehet végleges baja ettől? (Töltés közben nagyon felmelegszik,iPod touch 4g-m van)

2012. dec. 31. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Több/kevesebb ampert/voltot biztosít a töltő, azért nem reagál, ha nem akarod kinyírni akkor hanyagold.

Ez minden androidos telefonnál is így van.

2013. jan. 3. 16:05
 2/2 anonim válasza:
talán agyermekmunkásokat foglalkoztató és az almát is kiszolgáló cégnél fáradtak voltaka gyerekek...és elnéztek valamit..
2013. jan. 3. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!