Mi baja van az iPodomnak?
iPod 4g 8gb-om van és homályos a kép amikor felrakom a gépemre,amikor ugye fényképezek akkor olyan,mintha jó lenne de a gépen már homályos,de viszont amikor sötétebb helyen vagyok akkor látszik,h szemcsésebb a fényképezésnél a kép,mint amikor világosabb van (lámpa fényre gondolok szemcsésedésnél)
Hol tudom beállítani,h szebb képeket csináljon vagy ezen nem tudok állítani semmit,mint egy telefonon?
videót jól tud felvenni a 4g, de képalkotásban nagyon lebutították, hog ne legyen konkurenciája az iphone-nak. olyan 0,3 megapixel körüli a felbontása a vele készült képeknek. az iphone-é 5 megapixeles.
szóval szerintem az van, hog olyan "kis" feületen jól mutat a kép, de amint gépre pakolod, akkor elveszik a varázs. ez amúgy a legtöbb gyengébb fényképezővel rendelkező telefonnál is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!