Szerintetek lett valami komolyabb baja a telefonomnak?
Figyelt kérdés
Este elindítottam az sgs2-n 1letöltést, de 1 órája ránéztem a telóra, s kk volt kapcsolva, meg ugye töltöttem, s az egész telefon forró volt, de a quadranttal is 1500 - 2000pontot ér el általában. szerintetek mi lett vele? mit csináljak a telefonnal, hogy többet érjen el? lett valami komolyabb baja?2011. nov. 10. 03:12
1/2 anonim válasza:
egyszerűen ne telefonon állj neki tölteni. kábeles net sokkal gyorsabb. ha lejött akkor meg egyszerűen átmásolod adatkábellel vagy egy kártyaolvasóbe bedobod a teló memkártyáját.
azért volt forró, mert iszonyatmód dolgoztatta a processzort.
2/2 A kérdező kommentje:
hát, meg gondolom azért is volt lassú mindenben. De már megjavult még aznap, csak le kellett hülnie. Aztán minden kis dologra azt hittem, hogy hiba. :D
2011. nov. 22. 04:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!