Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel I5 3570 vagy AMD fx8320?...

Intel I5 3570 vagy AMD fx8320? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én most sem állítottam sehol, hogy az AMD a jobb. Én csak kérdeztem, mivel látom, hogy a sok AMD fanok kezdik ajánlgatni az intelmeket. Meglepő fordulat.
2013. jan. 1. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat adó meglep, hogy ez a sok tudatlan 8 magosnak tünteti fel az FX-8320-at. Lehet be kellene írnod mester, hogy szerinted az FX-8320 4modul és nem 8 mag.

[link]

[link]

2013. jan. 1. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a kötekedésen felül lenne annyi benned, hogy ha már PH!-ról linkelsz(hol a táblázatban is le van írva zárójelbe a 4 modul) el is olvasnád amiket írnak...

A bull kijövetelekor készült cikkben szépen ki van fejtve a modulok leírása:

[link]

A 8 magos jelző is megfelelő, mivel fizikailag is megvannak a magok(modulonként két integer mag), de a lapka felépítése erősen eltér mind a házon belüli elődtől és a konkurenciától is. Modulon belül vannak megosztott erőforrások is, még egy pont arra, hogy a 4 modul még találóbb mint a 8 mag.

2013. jan. 1. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha 8 magos jelző is megfelelő akkor metudhatnám mi ez az okoskodás, hogy "4modul,nem 8 mag." Ezzel a hozzászólásoddal okosabbnak akartad feltüntetni magad? Hát sikerült.
2013. jan. 1. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Ismered a számokat? Mert ha igen akkor nézd már meg, hogy aki ezt írta annak az aránya 63% az enyém meg 64%. Ebből mi következik? hogy ő és én nem ugyan azok vagyunk. Amúgy is ha az olvasás is megy felkértem a modul definiálására(épp ez okán amiről szó volt), magamat miért kérném fel?

Szóval hülyének akartad magad feltüntetni? Hát sikerült.

2013. jan. 1. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen ismerem a számokat Kedves 64%-ban hasznos válaszokat adó, ha oda írtad volna ahogy a tisztesség megköveteli,

hogy kifelé irányul kérdésed esetleg válaszod, akkor nem történt volna meg ez a félreértés. Már csak a tiszteséges hozzászóláson kell csíszolnod egy keveset.

2013. jan. 1. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Félreértés? Ahhoz hogy ez félre legyen értve csak neked volt tehetséged. A tisztességről meg ne te oktass ki, emlékszek pár "tisztességes" megnyilvánulásodra.
2013. jan. 2. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!