Intel I5 3570 vagy AMD fx8320? Melyik a jobb?
Repülö vagy hajó?
Mire?
Utolsó:Ki nem tolja le hogy 8 magos,játékoknál sehol nincs,tömörítés,kodólásnál talán jobb értékeket kap mint egy i5,de ennyi.8 magot meg nem használ 1 game sem.Látom ismét van egy hozzáértő a sok közül,csak gratulálni tudok.Te szerencsétlen.
CsokiPufi nagymester, nem az AMD fx8320 8 magos lenne értelem szerűen a jobb választás?
Ha kicsit előre gondolsz.
"Játékra mindenképp az i5, mindenre elég ami manapság kijön."
4 modulos FX nem elég mindenre?
"Látom ismét van egy hozzáértő a sok közül,csak gratulálni tudok.Te szerencsétlen. "
Úgy szeretem amikor TE szerencsétlenezed meg gyökerezed az embereket mikor olyan fene nagy a szaktudásod.
"4modul,nem 8 mag."
Definiálnád saját szavaiddal a modult?
"Ha megnézed a teszteket, akkor a fos Faildozer fx 8320 mindenhol az i5 alatt van, ahol pedig az amd nyer az 1-2 másodperces renderelési idő."
1-2 secnél nagyobb difik is vannak ott, bár tőled se várok sokat kedves intel-asusman. Amúgy annyit elárulok, hogy ez már nem konkrétan bull, de mindegy.
"Ha kicsit előre gondolsz."
Múltkorában még az intel volt a nagyon, de nagyon szuper most meg a 8 magos AMD mert mit hoz a jövő? én előre gondolok még se értem miért lesz olyan jó egy homogén sokmagos a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!