Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akkor mégse rosszak a codegen...

Akkor mégse rosszak a codegen tápok?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam ezen az oldalon,hogy a codegen nagyon rossz tápokat gyárt.

Éppen nézelődtem neten,és rábukkantam erre:

[link]

A leírásban az áll,hogy:

A Codegen 550 Wattos tápja azon felhasználóknak készült, akik csak egy megbízható, jó teljesítményű tápegységet kívánnak a számítógépükbe. A két 80 mm-es ventillátor jól dolgozik és az aktív PFC remekül minimalizálja az elveszni akaró energiát. A minimum 100.000 órás élettartam magáért beszél, ha berakjuk a gépbe a Codegen tápját egy ideig nem fogjuk kivenni.

Vagyis jó minőségű a táp,nem tudom miért beszéltek le olyan sok embert róla.

2012. dec. 31. 22:25
1 2
 11/18 csacsi2 ***** válasza:
26%

Szerintem kielégítőek az eddigi válaszok (statisztikusan is). Egy cég se fogja magát fikázni. Az a fontos, hogy milyen tűréssel gyártyák így akad köztük jó is, azaz működőképes."ideig nem fogjuk kivenni" mert beleég...

szóval reklámszöveg, anyám ezért vesz mindíg akciósat...

2012. dec. 31. 23:05
 12/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
16%

Hexa ventije meghalt

És mása is?

Amugy alsókategóriás táptól csodákat vártál vagy mit?

Hibás ventist kifogtal nem sokat jelent

2012. dec. 31. 23:11
 13/18 Komplikato ***** válasza:
38%
OFF: Mondjuk a HEXA csak itt a GY.K.-n ajánlott táp ám értelmes HW oldalakon sehol nem ajánlotta senki, aki meg 2 percet rászán egy keresőre még meg is találhatja konkrétan miért nem. Másrészt az, hogy egy darab usernek mi halt be, az soha nem mérvadó. Anno az Abit alaplapok hullottak még is vette a jó nép őket és elterjedt milyen jó, közben hát izé. Másrészt én még olyan terméket nem láttam amiből nem volt rossz.
2013. jan. 1. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

"OFF: Mondjuk a HEXA csak itt a GY.K.-n ajánlott táp ám értelmes HW oldalakon sehol nem ajánlotta senki"

PH! milyet tápot topik vzsryl és 04ahgy szokta. Az akkor nem értelmes HW oldal és nem megbízható a két emberke? Amúgy miért nem ajánlott? (Nincs két percem, főleg nem olyan miatt mint te.) Oké, volt szar yate loon venti széria hexa ügyben, meg vannak is erre panaszok...

2013. jan. 1. 01:25
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Köszönöm a lepontozást, de még most se tudom miért nem ajánlott a hexa. Nagyon kíváncsi vagyok, főleg olyantól aki szerint a 80+-os(természetesen nem az, mivel 115V-ról nemműködtethető iArena ajánlott, de a hexa nem.
2013. jan. 1. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Anno az Abit alaplapok hullottak még is vette a jó nép őket és elterjedt milyen jó, közben hát izé"

Az egyetlen jó széria az IC-7 és az IC-7Max volt.

2013. jan. 1. 19:29
 17/18 kocka99 ***** válasza:
23%
Nekem van egy 8!! éves Codegen tápom ami 7 éven át volt mindennap használva!! és még mindigműködik a ventije is meg mindene!
2013. jan. 23. 18:31
 18/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

17#

:D szóval ez az a táp amiröl kérdést irtál

venti je is lol:D

pont ez a léyneg a venti léynegteleen dolog hisz ha tönkre megy kicseréled filléres tétel és ennyi

amig garanciális addig meg a gyártó/eladó

viszont hogy tönkre tesz e valamit vagy tönkre megy e az már más kérdés a valóban léyenges tápbelsö

mint irták valahol nagy szerencséd volt nagoyn nagy ha birta ez van

melesleg volt egy két türhetöbb szériája is codegenek régen szóval megeshet hogy épp iylen a tiéd és az is megeshet hogy rendesen karbantartotad és semmi nem várt körülmény sosem fordult elö és nem terhelted tul sosem

enniyre egyszerü

attól még nem lesz ajánlott egy táp mert elvisz egy konfigot vagy mert nem géptönkretevö általánosan...

2013. jan. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!