Mire használhatnám fel a Codegen 400W tápomat?
Jó lesz az még egy szervergépbe redundáns táppokat is lefözi
.
de lehetöleg olyan szerver legyen ami rendesen kihasználja teljesítményét mert különben ...
Nem szeretném megbontani ezt a tényleg humoros hsz-ek hadát..Nekem ilyen tápom volt/van 3éve ugyan úgy 400w-os egy kis 2 magos gépet hajt stb..Eddig semmi bajom nem volt vele igaz nem én használom már vagy 3-4hónapja de még mindig bírja persze nincs is szanaszét terhelve.Arra próbálok kilyukadni mégha maga a gyártó nem is egy nagy név meg nem is csinál jó minőségü tápokat még lehet egy otthoni netezős gép tápja esetleg egy nagyon alap játékos filmes gépnek,nem rögtön kukába rakni.Mondjuk a muskátli tartó megér egy zöld pacsit!
Azért mert neked nem romlott el az a használhatatlan foskupac,másnak ne ajánlgasd.
Én már láttam codegent kábelt égetni, kondit durrantani, alkatrészeket ölni.
Én kiszoktam venni a ventit belőle, a többit kidobom.
"mégha maga a gyártó nem is egy nagy név"
Nem nagy név? Az egyik legnagyobb név a tápok közt, a nem ajánlott listák élén mindig ott áll.
Amúgy egy valamit érts meg. Olyan tápot nem ajánlunk aminél minimálisan is fennáll a többi alkatrész hibájának lehetősége, codegennél jóval jobb tápok se ajánlottak. Az meg nem elég, hogy valakinek jó, ha valahol meg olyanokat produkál mint előttem lévő kolléga írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!