Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire használhatnám fel a...

Mire használhatnám fel a Codegen 400W tápomat?

Figyelt kérdés
gépbe nem rakom biztos, mire lenne jó? xD
2012. dec. 13. 13:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
53%
Ha gépbe nem akarod rakni a kukába még jó lehet!
2012. dec. 13. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Én eladnám,1000ft..Mégis csak pénz.DE ha kukába akarod rakni akkor még előtte szedd ki belőle a ventit hátha jó lesz még valamire.
2012. dec. 13. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha készítesz bármilyen elektronikai cuccot,azzal bírsz adni neki feszültséget(12V vagy 5V)
2012. dec. 13. 13:50
 4/11 Panda Péter ***** válasza:
100%
muskátlitartónak vagy ajtótámasztónak
2012. dec. 13. 13:51
 5/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jó lesz az még egy szervergépbe redundáns táppokat is lefözi

.

de lehetöleg olyan szerver legyen ami rendesen kihasználja teljesítményét mert különben ...

2012. dec. 13. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem szeretném megbontani ezt a tényleg humoros hsz-ek hadát..Nekem ilyen tápom volt/van 3éve ugyan úgy 400w-os egy kis 2 magos gépet hajt stb..Eddig semmi bajom nem volt vele igaz nem én használom már vagy 3-4hónapja de még mindig bírja persze nincs is szanaszét terhelve.Arra próbálok kilyukadni mégha maga a gyártó nem is egy nagy név meg nem is csinál jó minőségü tápokat még lehet egy otthoni netezős gép tápja esetleg egy nagyon alap játékos filmes gépnek,nem rögtön kukába rakni.Mondjuk a muskátli tartó megér egy zöld pacsit!

[link]

2012. dec. 13. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért mert neked nem romlott el az a használhatatlan foskupac,másnak ne ajánlgasd.

Én már láttam codegent kábelt égetni, kondit durrantani, alkatrészeket ölni.

Én kiszoktam venni a ventit belőle, a többit kidobom.

2012. dec. 13. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:

"mégha maga a gyártó nem is egy nagy név"

Nem nagy név? Az egyik legnagyobb név a tápok közt, a nem ajánlott listák élén mindig ott áll.

Amúgy egy valamit érts meg. Olyan tápot nem ajánlunk aminél minimálisan is fennáll a többi alkatrész hibájának lehetősége, codegennél jóval jobb tápok se ajánlottak. Az meg nem elég, hogy valakinek jó, ha valahol meg olyanokat produkál mint előttem lévő kolléga írt.

2012. dec. 13. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Hol is ajánlottam konkrétan hogy Codegen tápot bárki is vegyen?Én csak annyit írtam hogy miért is nem lehetne egy belépő szintü sz.gép alapja?
2012. dec. 13. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Na mind1,nem is folytatnám vitát meg nem szeretnék.További szép estét.
2012. dec. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!