Össze tudnátok állítani 300 ezer forintból egy profi gamer gépet?
Az a baj 300.000 ből sehogy nem jön ki egy gamer gép.
Sajnos a processzort ki kellett sporolnom, erre még gyűjtened kell!
Videókártya már magában 150489, az alaplap meg 47292
Sajnos ez is még csak a kezdő gamer kategória. Processzorból csak a kezdő Celeronra futotta.
57:Sírva fakadok te gyökér,egy igazi életképtelen vagy,te egy fogú,te azért örülsz magadnak,mi hogy össze bírtál rakni egy nyomorult gyenge konfigot,te semmire kellő nem értesz hozzá de azért itt vered magad.Menj vissza legózni te szerencsétlen suta.
Proci ki kell sporólni...EGY GTX680 MELLÉ EGY G KIS KAKI PROCI NORMÁLIS VAGY?Ősgyökér..Vígatlan,szar életü..
"Az a baj 300.000 ből sehogy nem jön ki egy gamer gép. "
Te tényleg fogyatékos vagy
Imádom csoki pufit. Mindig fellehet húzni, bizots egy életképtelen gyökér.
Amúgy ha nem esett le vicc, és és ha megnéznéd az ipod-ot, akkor láttad volna, szándékosan a legdrágább vidikarival dolgoztam, hogy ne legyen pénz másra.
Amúgy meg azért csináltam, mert sokallom egy gamer gépre, de tényleg, 150-200 ból egy olyat csinálsz, ami 2-3-4 évig bírni fogja, utána meg úgyis jönnek az új jobbak, és hiába veszed most meg 300-ért, késöbb az "átlagos pc" lesz. Ezért nem éri meg ennyit költeni egy gamer pc-re, mert 3-4 év és lehet jön egy game ami jóval 5x-10x vagy akár még ennél többszöri gépigényt követel mint a mai átlag.
Szóval ha akarsz vegyél ebből gépet, de inkább csak egy olyat vennék, a te helyedben, ami kell a mai jobb erősebb játékokhoz, nem költenék felé.
Amúgy csoki pufi, ajánlom a közösségi életet, mert látszik, hogy nem adatik meg neked :D
csoki tényleg tudja hogyan költsön el 300.000 huf-ot, de csak azért mert a gép elötti dézsmálás és hasnövesztés során rájött arra, hogy mi mire is való a számítógében.
Csak pufi azzal nemszámolt hogy a technologia fejlődik. Azt se tudta hogy jön idén az új intel proci. Ezért inkább azt javasolta vegyen egy drága gépet ami 3-4 év múlva max-on nem fog tolni jó gameket.
Nekem ez nem jutott eszembe hogy őszinte legyek,de nem is kutakodtam meg nem is érdekel,ha most kell akkor most kell.Nem írok neki olyat hogy várj létszíves xy időt mert úgy jobban megérné,és ezzel mit érne?Lehet hogy sürgős neki lehet hogy most van ennyi pénze stb..stb..Lehetne még sorolni.Nem is írta hogy ráérne vagy hogy éppen sürgős lenne neki.Én önszántamból össze írtam neki egyet,ennyi.
Azt meg hogy 3-4év múlva mi lesz milyen árak/játékok/hardverek lesznek ki tudja?Milyen gépigényü/optimizáltságuk lesz?Egy 130k-s VGA-t nem 1-2hónapra tervez az ember.Ha meg nem visz majd maxon 1 játékot meg full hd-ban akkor lejjebb vesz a beállításokból.
a maradékon meg vehetsz 1 ssd-t vagy ha nem akarsz kalózkodni megveheted a winfost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!