Gamer egér 7e ft-ig?
Új 7e ft-ig MAX.
Tapasztalat alapján akár, nem fontos hogy "friss" darab legyen!
Itt van egy hosszú leírás miket érdemes figyelni. Ha nem olvasod el nem gáz, lejjebb van lista rengeteg egérről. Azok között van jó pár "régi". Azok közül pár olcsóért (Logitech, Microsoft) olcsón boltból vagy használtban beszerezhető csak vadászni kell.
Én ilyet használok: [link]
Ez újonnan 6K volt, most azért ennyi, mert vannak helyette újabbak a sorozatban. Mondjuk ez nem egy ajánlott egér, csak nekem bevált. De lézeres egérhez nem árt egy minimum Ozone vagy QCK egérpad.
Ez már 7500:
A4Tech X-es gamer egerei marha jók, csak túl soknak tört meg a kábele gari idő felénél amikor árultuk őket.
J igen láttam ilyen hírdetést:
7600, picit több, de ez elég jó kis egér. Másik fazon 7990-ért árulja. Meg kell nézni a "boltosoknál" is, mert lehet kevesebb mint offline boltokban.
Ahogy néztem árukeresőkben a Microsoft jobb egerei mind eltűntek a piacról, Logitec legtöbb helyen csak 10K feletti egerei kaphatóak, stb. :(
Még a Razor olcsóbb 7-8K egereit sem lelni árukeresőkben. Ennyit érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!