Milyen fejhallgatot es gamer egeret tudtok ajanlani olcson?
Figyelt kérdés
Hello! Egy jo fulest es egy gamer egeret szeretnek venni ossz. 8000ft-m van ra!2012. nov. 26. 15:13
1/8 anonim válasza:
Az felejtős:D Gigabyte-m6900 vagy a4tech750, attól függ, mekkora kezed van, de én logitech G400at ajánlom, brutál jó egér, de az önmagában 8k. Sennheiser HD 201 van 4-5 körül, nagyon jó füles, jó térhatás, kellemes basszus, ennyiért bestbuy.
2/8 anonim válasza:
Hát... Ez így elég kevés.
Esetleg várj karácsonyig, de ha ennyid van akkor esetleg
Ozone attack: 5-6k, ennél alább ne adj.
A maradékból esetleg egy X7 ha kifér.
3/8 anonim válasza:
Első válaszoló által ajánlott sem rossz, de az Ozonera kevesebb a panasz, van hozzá mikrofon, és fehérben egész csinos. :)
4/8 A kérdező kommentje:
X7 az 6k ft..:D Hat van 60k-m abbol veszek 37k-ert gtx650ti vga-t, meg 17k-ert vinyot.. Az 54k... Karacsonyig meg lesz 10k-m pluszba, marad 16k-m, akkor kell RAM 5k-ert, meg 3k a szallitasa ezeknek.. Tehat nemtudok tobb penzt adni 8-9k-nal.. Annyira kocka meg nem vagyok hogy 15k-t vagy tobbet adjak ki egy egerert meg fulesert.. Inkabb elbaxom haverokkal azt a par ezret..:D
2012. nov. 26. 15:28
5/8 anonim válasza:
jogos, de esetleg, a winyón spórolhatsz, veszel egy kisebbet, és akkor kijön. De ahogy érzed. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Vinyobol nem engedek..:) 1tb 17k.. Ennel nem kapok jobb ajanlatot sehol.:D Ja es ha kissebbet veszek pl. egy 500gb-osat, az is max 3-4k-val olcsobb..
2012. nov. 26. 15:32
7/8 wazzeg120 válasza:
Amugy meg a winyo 1tb is csak 14 ezer ft lenne a pcxnél. 💰
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nézd csak meg a dátumot. :)
2015. aug. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!