Hogy magyaráznátok ezt az érdekes dolgot?
Az történt, hogy a fejhallgatóm mikrofonja elromlott az egyik pillanatról a másikra. Egyszer még beszélek haveroknak Skype-on, a másik pillanatban pedig nem hallanak engem.
Ez már a második fejhallgató, amivel így jártam. Ez most egy Genius HS-500X volt, régebben pedig egy Manta.
Az érdekesség az, hogy a mikrofon még így is veszi a hangokat, de nem azt, amit beszélek, hanem ami a számítógépen történik.
Pl: rendszerhangok, youtube stb.
Szóval ezeket hallják Skype-on a barátaim.
Poén, de egy ideig úgy kommunikáltunk, hogy Google Fordítóval felolvastattam azt, amit mondani szerettem volna. :'D
Na, de a lényeg. Hogy történhetett ez, az egyik pillanatról a másik? Ráadásul ez a 2. alkalom, mert a Manta fejhallgatóm is így romlott el.
A válaszokat előre köszönöm! :)
A Skype-ban, az "Eszközök" ---Beállítások---Hangbeállítások-nál mi a Helyzet ?
Állítsd a mikrofont, a fejhallgató mic.-ra. Majd mentés.
(de gondolom , ezen már túl vagy)
A mikrofonbeállításokat teljes mértékben átnéztem mind Windows-on, mind Skype-on belül.
Először én is arra gyanakodtam, hogy valami elállítódott, de nem. Más lehet a hiba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!