Egy 3. generációs i3 (i3-3220) vagy az fx 6100/6300 a jobb? Árban ugyanannyi mind2 ahol én venném.
Ax fx-ek nem fogyasztanak tübbet, mint egy Phenom II, és a linkelt PH-s tesztben nem is szerepelt 6300.
És a én sosem ajánlottam a 6100-at csak a 6300-at ami kevesebbet fogaszt, és gorsabb, mint a 6100.
2 magost már nem éri meg venni semmiképpen játékta.
Tisztelt BM-Striker amit ajánlottál az fx6300 amint látható 227 wattot fogyaszt (az fx6300 225 wattot)és a i3-3220 csak 116 wattot. Ezt bárhogy számolod több mint 100 watt, és játékoknál semmi különbség a két processzor között. Akkor kérdem én, melyiket éri megvenni?
Mert a 6300 olcsóbb, és és több szálat használó programokba n erősebb, mit az i3, mert szorzózármentes, tehát jobbam húzható mint egy i3, nincs butítva nagyobb társaihoz képest, gyorsabb memóriát képes kezelni.
Az általd linkelt tesztben is játékokon kívül mindenben agyonverte az i3-at, és azok a játékok csak két magot használtak, egy sok magot kihasználó játékban a 6300 egyétrlműen erősebb.
És az a +100w akkor számítana, ha a gép egész nap menne teljest terheléssel.
A 6300 legtöbb területen erősebb, mit az i3, és olcsóbb.
Tisztelt BM-Striker aki játékra vesz gépet az nem Facebook-ra fogja használni a pc-t. Viszont ha, játszanak akkor nem napi 1 órát használják, aki csak napi 1 órát használja annak nem kell ilyen erős és drága gép. Nem tudom honnan veszed, hogy az i3-3220 drágább mint az fx 6300? Itt érthetően le van írva, hogy az i3-3220 mennyivel gyengébb az FX-nél, ha figyelmesen elolvasod, akkor láthatod, hogy semmivel sem erősebb az FX. Legyen az 4 magot igénylő BF3.
Árak:
Jézus Isten, mennyi itt az Intel fanboy.
#14. Érdekelne a technikai háttere is annak, hogy képes 227W-ot fogyasztani az FX-6300...
Egyértelműen jobb az FX-6300, nem tudom mit strapáljátok itt magatokat, komolyan.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!