Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fejhallgatót ajánlotok?

Milyen fejhallgatót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kb. 5-6 ezer forintért szeretnék új fejhallgatót venni, mert a mostani elromlott.

Eddig egy Genius HS-500X-t használtam. Majdnem egy évig kibírta. Nem értem miért romlott el a mikrofonja.

Illetve azon is gondolkoztam, hogy veszek csak egy mikrofont, de attól félek, hogy halk lennék, mert nem tudnám elég közel tenni a számhoz. Ráadásul, ha a fejhallgatón van a mikrofon úgy kényelmesebb is.

Amúgy ez már a 3. fejhallgatóm. Eddig mindegyik ugyanúgy romlott el. A mikrofon egyik pillanatról a másikra elromlott valamiért.

Régebben volt Manta fejhallgatóm. 1000 forintos is és 3 ezer forintos is. Most pedig ez az 5000 forintos Genius van.

Előre is köszi a segítséget! :)

2012. dec. 30. 14:09
 1/1 anonim válasza:

Üdv. Először is egy kis nyelvtani lecke : A fejhallgatót beépített mikrofonnal headset-nek nevezik. Nos ez az amit nem szabad venni, mert tartós hordásnál kényelmetlen a beépített mikrofon súlya miatt, főleg ha nem kell egyszerre használnod mindkettőt és felesleges is. Valamint a már általad is megtapasztalt másik nagy hátrány hogy 20.000 forint alatti headset elég hamar tönkre megy. Sokkal jobban jársz ha külön veszel mikrofont és headsetet. Az általad leírt árkategóriában ennél jobbat garantáltan nem fogsz kapni : [link]

Nagyszerű kis Sennheiser füles, az árkategóriában hi-tech.

És ne aggódj a mikrofon gyártók rég tönkrementek volna ha csak 2 centire a szádtól közvetítenének hallható hangerőn.

Értelmes mikrofont már 1500 forintért kaphatsz.

Sok sikert.

2013. jan. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!