Hogyan tudom rákötni az 5.1-t a laptopomra?
Figyelt kérdés
sziasztok,szeretnék venni egy genius 5050 v2-t ,de csak laptopom van amin 1 stereo kimenet van, és az 5.1.hez 3 kéne... hogyan tudom megoldani azt,hogy mindegyik hangfal szóljon? tudom ,hogy így nem fog 5.1 ként szólni ,de legalább mindegyik hangfal szólna...2012. dec. 29. 11:15
1/3 anonim válasza:
1) Átalakítókkal szét tudod osztani a laptopból kijövő sztereo jelet: pl.: [link]
2) Külső (USB-s) 5.1-es hangkártya. Nem kerülnek olyan sokba, de úgy legalább valódi 5.1-es lesz az élmény! ;)
2/3 anonim válasza:
#1: az első megoldásod butaság. A stereo jelet szétoszthatja, de minek? Attól még mindig csak sztereo jele lesz, más kérdés, hogy 3 jack csatlakozón.
Kérdező: #1 2. megoldása egy játható út. Esetleg nézd meg, hogy a hangkártya nem támogatja-e a bemenetek (line-in, mic) kimenetként való használatát! Ha van annyi csati és támogatja is, akkor nem kell semmit venni.
3/3 A kérdező kommentje:
mentek a zöld pacsik :)
2012. dec. 30. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!