AMD FM2 A10 5800K CPU vélemények?
Szeretnék gépet összerakni és ez lenne az alap mert azt írják h elég elfogadható a beépített VGA-ja. Játszanék is vele (igaz nem sokat) és Solid Edge-hez használnám gyakorlásra. Most tanulom a progi használatát , eddig egy celeron 2,66Ghz 512-es AGP-vel használtam de a 4 hengeres motorblokknál már igen igen voltak szaggatások.
Tehát én nem komolyabb szimulációkat végeznék hanem szerelések stb...
Nem vagyok nagy igényű,a fent említett gépem 2 hete meghalt és ezt a megoldást választanám.
60 ezrem van és sűrgőssen kellene a gép de előtte szeretnék pár véleményt olvasni a CPU/VGA-val kapcsolatban. (többi alkatrész: ram 4gb,Asrock FM2A55M ,táp:FSP HEXA 400w)
A véleményeket előre is köszönöm :)
Köszönöm a válaszokat:)
Tehát ha egy CPU ba bele van építve a VGA akkor ezt APU-nak nevezzük?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Van egy hosszabb kommentje, amiben kicsit részletesebben beszél róluk.
Nagyon köszönöm a válaszod :D
Még egy kérdésem lenne : Az első válaszóló által linkelt tesztben a ramoknak a legnagyobb sebessége 2133Mhz amelyen nagyon is jól teljesített az APU. Az alaplap 2400Mhz-ig támogatja a memóriákat de viszont a proci 1866Mhz-ig.
Most akkor pl: nekem az alaplapom 2400Mhz ig támogatja a ramokat és A10 5800K APU-m van akkor hány Mhz-s ramot vegyek?
Kíváncsi ember lévén lenne még egy kérdésem :)
AMD FM2 A10 5800K CPU teljesítménye felér egy AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3 processzor teljesítményével??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!