Milyen laptopot/notebook vegyek max 93500k-bol?
Figyelt kérdés
muszáj laptop mert mindenfele utazok.
a lehető legjobb teljesítményt szeretném,
filmnézésre, kisebb játékra, zenére, internetre is.
2012. dec. 28. 18:40
11/19 A kérdező kommentje:
sajnos ilyenre nincs lehetőségem.
2012. dec. 28. 19:40
13/19 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak, mondom, próbálgasd ezeket ki valahol kiállítva, hogy mennyire tűnik minőséginek, mennyire áll kézre az egész.
14/19 anonim válasza:
ha nem sürgős, szerintem gyűjts még ezret, abból már lehet pofás gépet venni.
Ha muszűj most megvenned, akkor én is Asus-t ajánlok. ezek a legjobb ár/érték arányuak szerintem + akksijuk elég jól bírja (tapasztalat)
15/19 anonim válasza:
"filmnézésre, kisebb játékra, zenére, internetre"
vegyél androidos telót ekörüli árral
16/19 anonim válasza:
vagy. inkább vegyél 50-60 körüli árral normális androidos telót. és még pénzed is marad :)
17/19 A kérdező kommentje:
van telóm, és nem vagyok kibékülve az érintőképernyővel.
1. kicsi
2012. dec. 28. 20:57
18/19 anonim válasza:
Egy jó Asus alplapot 200-320 gbos hdd-vel meg 2-3 gb rammal meg hd graphiccsal tökéletes igaz oprendszer nélkül de azt vagy teis megtod csinálni hogy feltelepited vagy valkivel megcsináltatod
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!