Melyik notebook vegyem?
nehogy azt mondjátok hogy "még gyüjtsek hozzá"
nekem kizárólag net, zenehalgatás, filmezés-re kell
ha elutazok messzebbre, esetleg a mamánál alszok (ne ítéljetek el, apa mondta hogy választhatok, én nem tudok dönteni, aztmondta esetleg 72500ft ig van keret)
ASUS jobb csak nincs rajta operációs rendszer de azt 4-5 ezerért megcsinálja valaki vagy ha teis emgtudod akkor nincs probléma
és a acer spirenek nincs optikai meghajtója mástnéven dvd/cd irója :D és linux van rajta szóval mindeképp az asus
ezis teljesen jó ilyen van ismerösömnek is én telpittem rá op. rendszert nagyon jó ksi laptop
és ha ilyen van, megkérdezhetem
az internet milyen sebességgel megy rajta, és a videók nem nagy problémák neki, és milyen a hangzása?
milyen op rendszert rakjak rá, mert olyan w7 telepítőt adott az infótanárom amin x32 x64 ultimate,starter,enterprise stb... rajta vannak.
most akkor melyiket?
apám megnézte az asust és az melett áll a döntés, telepíteni én is tudok, csak milyen win7-et.
de esetleg mást is ajánlhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!