A gép most lett összerakva, friss windows-al, a játékok jól mennek ( F1 2012 Ultrán 70-100 FPS között) csak nagyon lassan indul el még hibernálásból is. Az alaplapnak az asus logója 1-2 ms utána jön a négy windows pötty, összemennek és ott, amikor összeáll a windows logó, kb. fél percet áll. Mit lehetne csinálni, hogy gyorsabban induljon? Az SSD-n kívül?
pontosabban az ssd beszerzésén kívül nem lehet mit kezdeni
2012. dec. 28. 10:14
2/8 anonim válasza:
ez normális,a windows 7 átlagos feléledési ideje kb. 3perc szóval ha ezen az időn belül van sztem nincs gond.De lassithatják felesleges programok vagy a windowsod valami kalózváltozat és nem az igazi.És ha sok az olyan program amik akkor indulnak amikor a géped is indul azok is lassÍthatják pl: skype,torrent,xfire,hamachi stb. már egy ilyen gépnél ez nem szabadna probléma legyen.Nálam régen az antivirus lassÍtotta induláskor.
2012. dec. 28. 10:17
3/8 anonim válasza:
Hát nekem gyengébb gépem van és a win7 mire betölt maximum 45másodperc :D
2012. dec. 28. 10:17
4/8 anonim válasza:
u.i nincs ssdm
2012. dec. 28. 10:18
5/8 anonim válasza:
Valahogy én is így vagyok ezzel,1-2 mp bejön az alaplap,utána win olyan 20-25mp ott vár 3-4mp-et és bejön az üdv. kép.Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot,nálam nem ez számít ha lehet így fogalmazni.Talán annyit tudsz vele csinálni hogy futtatsz egy víruskeresőt csk úgy poénból utána nálam valamit segített egy AVG PC tuneup program.
2012. dec. 28. 10:20
6/8 A kérdező kommentje:
És egy SSD-vel milyen gyorsan indulna kb.?
És mennyibe kerül egy 60Gb-os SSD? Kingston SSD-k jók?
2012. dec. 28. 10:28
7/8 anonim válasza:
Én samsungot vennék, de a kingston is jó (A hyperx szériája)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!