Hogy tudnék drivert felrakni floppy olvasó nélkül?
Figyelt kérdés
Adott egy ősrégi lap Asrock AM2-NF6G-VSTA kaptam egy állítólag működő Samsung wincsesztert gépre még sose raktam sata drivert úgy hogy valószínűsítem hogy nincs.Ugye a gyártói oldalon azt írják hogy floppyrol kell felrakni de azt sehogyse tudom életre kelteni. Lehet hülyeség de nincs valami floppy-s "Daemon tools" féleség? :/2012. dec. 27. 14:26
1/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=rB5CeLocftc Ez talán segít. A SATA modot kell Natív IDE-re állítani, akkor a telepítő felismeri, mint IDE lemez és nincs vele gond.
2/3 A kérdező kommentje:
De sajnos nekem csak annyit lehet állítani hogy engedélyezze vagy letiltsa a sata controllert illetve raid vagy ne raid legyen.Jumpernek hogy kell lenni hogy biztos(!) hogy felismerje azzal ne legyen gond?
2012. dec. 27. 14:35
3/3 A kérdező kommentje:
A driver mappájába csak .dll , .sys van esetleg nem lehetne win32 be bemásolni? (windows7-em van x86 ultimate)
2012. dec. 27. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!