Kindle E-reader free 3G?
ez mit jelent, ingyenes az internet ez van írva az amazonon a tulajdonságokhoz.
ha ingyenes akkor Magyarországon is az?? Lehet vele magyar nyelvű könyveket letölteni??
Régen az volt, de most már plusz díjat számolnak fel érte.
Ez is le van valahol írva, csak Amerikában ingyenes.
1.Amazonról magyarul nem tudsz könyvet letölteni
2.Itthon ingyenes magyar könyv kevés van, még fizetős is, viszont a torrent oldalak tömve vannak. :) És egyre többet digitalizálnak. Nekem sima kindle4-em van és nagyon szeretem. Többet olvasok vele, mint előtte. Sokkal egyszerűbb.
"1.Amazonról magyarul nem tudsz könyvet letölteni"
Van egy pár már magyarul is fent, de nem sok valóban.
Viszont kábelen át, vagy az amazonos címedre küldve lehet rá tölteni bármit. (A címre küldve szépen át is konvertálja és letölti a következő szinkronkor.)
köszi
már ideje volt, az amazont mindig is egy "vérbeli" amerikai webshopnak/cégnek gondoltam így azért már szimpatikusabb a Kindle
Őszintén szólva ha e-könyv olvasó, akkor Kindle.
Ez egy örök igazság. :)
Lehet venni kínai másolatokat is, de azok nem az igaziak azért. (Ugyan így van a többi elektronikus kütyüvel is, általában azért ésszerű határok között megéri megvenni a minőségibbet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!