Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Kindle DXről? A4-es (konvertálhatatlan) pdf-ek olvasására mennyire alkalmas?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy sima kindle-t és jók vele a tapasztalataim. Nagyon hasznos. Már csak a rátöltött könyvek árából is sokat spóroltam, nem is beszélve a rengeteg helyről és papírról.

Viszont nem tudok így szépen mindent letömöríteni, kis A6-os méretűre. Főleg, hogy szeptembertől suli kezdődik. Nem szeretnék mindent kinyomtatni, monitoron meg kényelmetlen az olvasás és félévente olyan 1000-2000 oldalt is kinyomtathatok (műszaki egyetem...)

Ezért elgondolkoztam egy kindle dx vételén. 4 db nyomtató toner árából vissza is jön az értéke és nem is állnak majd halomba a jegyzeteim, mint ahogy eddig minden félévben. Viszont nem tudom, mennyire lennék elégedett vele, ha megrendelném. Mennyire megfelelő a mérete.

Szerintetek? Valaki próbálta már tanulási célokra?

2012. júl. 30. 19:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!