Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a monitor alkalmas erre a...

Ez a monitor alkalmas erre a szemüvegre?

Figyelt kérdés

Nvidia Geforce GTS450 1gb-os kártyám van és ez támogatja a 3d-t! Samsung Led SyncMaster S22B300 21.5' monitorom!

Játékok 3d játszására kellene! Van 1 3d szemüvegem de az a olcsó 100Ft-os telepítettem a3d-t és azzal jó! Lehet ilyen szemüveget is telepíteni csak nem tom hogy jó-e lenne ez a szemüveg ehez a monitorhoz! A legelső szemüvegre gondoltam ami 23210Ft-ért van : [link]

2012. júl. 29. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
a monitor nem is 3d képes
2012. júl. 29. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor amikor feltelepítettem a 3d-t és játszok annyit kell megnyomnom hogy ctrl+t és már 3d is! :D Ilyen szemüveggel [link]
2012. júl. 29. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
no de lehet ilyet is telepíteni ilyen szemüveget mint ami a leírásba linkeltem
2012. júl. 29. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahoz hogy 3D-ben tudj játszani olyan monitor kell ami támogatja a 100 (de inkább 120) Hz-s képfrissítést. Ez a monitor nem támogatja. Maximum "szar 3D-ben" tudsz játszani. Amiben eltolja a színeket és olyan piros/kék szemüveg kell hozzá, de az nem nagy élmény.
2012. júl. 29. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
ha a monitor nem 3D-s akkor bármit csinálsz csak konvertált gagyi 3d-t látsz majd
2012. júl. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!