Mindegy milyen cuccokat rakok be PC tuningnál?
Első körben ezeket ajánlom, hogy szerezd be:
CPU: [link]
Alaplap: [link]
RAM: [link]
Tápegység: [link]
Összesen: 63,269 Ft
Ezekkel vélhetően sokkal jobb lesz a videoszerkesztés. A mostani CPU-t, RAM-ot , alaplapot és tápot számíttasd be pcx-nél,így olcsóbban megkapod. A VGA-t majd következő körben cseréld,az még talán elég lesz videoszerkesztéshez egy ideig:)
1000^2 köszönet!
(vga az ugye akkor a videokártya?)
és am ezek a cuccok viszik a 64 bitet is?
VGA igen a videokártyát jelenti.
Ezeknek a cuccoknak kell is a 64 bites rendszer,mert a 8GB ramot nem ismeri fel a 32 bites(csak 4GB-t képes kezelni,de ebben benne van a videokártya memóriája is).
fu ez nagyon király ugy fog száguldani mint állat
alaplap az milyen legyen? mert a link nem hoz ki semmilyen lapot a sajátom meg biztos gyengusz
köszi előre is
Akkor vedd azokat a cuccokat, mint amiket írtam #11 válaszban, csak ezzel a lappal: [link]
Azért nem hoz semmit a linkre, mert elfogyott náluk az a típus. Amúgy honnan veszed hogy az a lap gyengusz volt?
jaj nemár :D ne hülyítsd magad amiatt mert nem olvastad el a 20. kérdésem!
Nagyon hálás vagyok minden segítségért
Köszi az új linket!
(honnan vágod ezeket ennyire? ezzel dolgozol? vagy csak érdekel és utánanézegettél? elég kíváncsi lennék mert én is mindig ki akartam tanulni a témát de nem olyan egyszerű az)
köszi alles, és megy a like
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!