Mi a véleményetek erről a tápegységről?
Thermaltake Litepower LT-400P 400W
Csak egy AMD A10 5800K-t kéne etessen,szóval nem lenne olyan nagy erőgépre kapcsolva.Mi a véleményetek róla? :)
Thermaltake nem csinál táp belsöket
vagyis van nagyon gyenge és nagyon jóféle típús is belölük
kérdésbeli tápot hanyagolnod kéne
mindegy milyen kicsi a fogyasztása egy gépnek ha roszúl kapja a feszültségeket akoe ígyis ugyis tönkre megy
Sirtec Eco -t vedd inkább szerintem
.
viszont 10ezres ársávban nem igazán fogsz igazán jó tápot találni 2-3ezrer nem ártan még rászánod
.
illetve ha belinkelnéd azt ahol vásárolsz akoe tudnánk ajánlani onan tápot...
"A Thermaltake jó minőség."
Erre ne vegyél összességébe mérget...
Kérdező kerüld el messzire a fenti tápot, FSP350 APN-nel sokkal jobban jársz.
Értem,köszönöm szépen!
Akkor marad az eredetileg tervezett 350W-os FSP,csak a PCI-e csatlakozót hiányolom rajta.. :) Ja és a CPU csatlakozó is csak 4 pines ha jól tudom.Ha az alaplapom 8 pinest igényel,és a tápon csak 4 van,fog működni a gép?
"Ha az alaplapom 8 pinest igényel,és a tápon csak 4 van,fog működni a gép?"
Működni fog, bizonyos fogyasztás felett kell csak a 8 pines(fejből azt mondanám ez a határ 140W).
Amúgy kicsivel többért már van 400-as Hexa is.
Akkor gondolom nem te voltál az a kérdezö csakhát ezt a tápot is románia oldalakon látam nálunk meg nem (mobilon legalábis amit tudtam keresni)
+1 Hexa 400W ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!