Mi a véleményetek erről a tápegységről? Megbízható, megéri az árát?
2012. máj. 19. 19:25
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Most vettem chieftec tápot (500 watt), tudom ajánlani ezt a gyártót inkább. Nem kell aggódnod a megbízhatóság miatt, halk, rengeteg, hosszú kábele van, igaz drágább is.
Másik lehetőség, amit sokan választanának, az FSP.
A tápon nem érdemes spórolni, mert a végén még magával visz valamit a gépből és így még a garancia sem érvényes.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak ennyi pénzem van, 1 forinttal sem kevesebb. Amúgy meg ez nem HKC meg COdegen, azt hallottam, hogy a Raptoxx nem gépgyilkos. Vagy nem tudom...
2012. máj. 19. 19:33
4/11 A kérdező kommentje:
forinttal sem több* bocs a félreírásért:D
2012. máj. 19. 19:33
5/11 anonim válasza:
szerintem tudsz még 3ezret valahonnan keríteni..és kijönne ez: [link]
6/11 anonim válasza:
Sajna nem ismerem ezt a márkát én sem.
8/11 anonim válasza:
ha egy forintal sincs több pénzed akkor nyugodtan megveheted,mert nem lesz tőle semmi baja a gépednek...nálam egy 600w-os dolgozik és eddig semmi baj nem volt vele
9/11 anonim válasza:
Igen, nem veszélyes a gépre nézve a raptoxx, de soha nem lesz az ajánlott kategória.
10/11 anonim válasza:
Persze míg ilyen modelljei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!