Elég-e a táp az új videokártyához?
Ajánlom figyelmedbe,ezt az oldalt.
És szerintem is a codegen táp igen gyenge tápegység általában kamu érték van ráírva.
Egy márkás tápegység amin 400 w van valószínű többet tud nála.
Márkás tápok :chieftec,delta,fsp
Ipon.hu pcx.hu
15ezer - FSP Aurum Gold 400W, FSP Raider 550
cseréld le tápot mielött 7870 t bekötöd
mert ez abszolút legalja kategóriás táp nem gamer géphez méltó közelébe se kelet voln hogy kerüljön
.
persze te dolgod mit csinálsz mert mint ahogy sokat látom a kérdezöt sosem érdeklik ezek hisz bevált nála a táp, eddig jól ment, halk stb...
vagy a másik hogy jaj nem 10-15ezer az rengeteg pénz tápra jaj
és 200ezer gépre az kevés volt? (és kevés lesz?)
melesleg vanak 40-50ezres táp még igen kicsi teljesítmények is szóval az meg csak dísznek van?:P
Boldog Karácsonyt, BÚÉK
"És szerintem is a codegen táp igen gyenge tápegység általában kamu érték van ráírva. "
Nem csak szerinted.
"Egy márkás tápegység amin 400 w van valószínű többet tud nála."
Nem csak valószínűleg :)
"Márkás tápok :chieftec,delta,fsp"
Ez erősen foghíjas lista, és mint tudjuk elég sok gyártónál érdemes kitérni pontosan a típusokra, nem minden ajánlott.
"melesleg vanak 40-50ezres táp még igen kicsi teljesítmények is szóval az meg csak dísznek van?:P "
Most gondold el laikus szemmel. Ő azt látja, hogy a mercury 13K-ért ad 850wattos tápot, de a Seasonic ugyan ezt a névleges teljesítményt 55K-ért tudja. Akkor mit fizet meg? A márkát. Tudom röhejes szakmailag az elképzelés, de sokaknál találkoztam ilyennel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
.
#13 as válsz Hart é szintén
.
én 26ezerért nem venék FSP Aurum Gold 600W -t akkor sem ha ez jó árban
.
ott kb. 25ezres ársában vanak amiket Hart irt
szóval ha mindenképp hatalmas teljesítmeny kel akor Be Quiet Straigth Power E9 500W szerintem bár ez már több a ha jól emlékszem
.
no már most ha nagyon szeretnéd persze jó lesz aurum 600 csak azt mondtam hogy én meg azt nem veném meg anyiért:P
Amugy FSP Aurum Gold 500W kb. 20ezerért megy
.
biztos el bir aurum 600 böven egy crossfire 7870 de én valahogy nem látom értelmét AU 600 nak
de ha Hart rányomja az elismervényt akor tudhatod hogy biztos nem jártál roszul
(persze lehet neki is irtál és már viszairt hogy oké:P)
Meg ha jól tudom pl. Aurum 550 Modularis 26ért van pont
? szóval talán az is jobb vétel lene akár?
?
Ja a Gold 600 24ezer
félre néztem mobilon privátot...
-.-"
BÚÉK, Boldog Karácsonyt
(törlöm is kérdést listámeról nehogy mégjobban megrontsam:P sziasztok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!