Nem használja ki, ötlet?
Egyet értek minden eddigi hozzászólóval! Esetleg próbáld meg priorizálni a program process-t! tipp.:
ProcessTamer
kedves kérdező:
A VGA nem is tudna 100%-on futni, mivel "túl jó" a gépbe
ne bánts meg másokat, kik jóhiszeműen segíteni próbálnak!
A pontos válaszhoz pontosan megfogalmazott kérdés is dukál, lsd.előttem szóló!
Milyen gép, játék, oprendszert, mit tettél hogy megold a hibát?!
A te érdeked a gond elhárítása és sajnos kevés info-ból csak találgatni lehet és ne csodálkozz ha nem kapsz olyan választ ami kielégítő!
sajnos sok az általánosság pl mi a baj?!?! lassú és laggol....
Pontosítsd a kérdést!
Általában a játékok töredezettsége okoz ilyen gondot. Esetleg a videokártya frissítés / beállítás hibája! Gépígény gondolom megfelelő, nincs elszemetelve a gép és ilyenek!
Bocsánat ha megbántottam valakit, csak gyorsan írok, és egyszerre több helyre és van amikor nem gondolom át :)
Nos, a a gép most lett leformázva és újratéve, ezért gondolom ez kizárva, ebből következik hogy a drivert is most szedtem le, szóval ez is ki zárva. Azt értem a rosszul futás alatt, hogy kevés FPS, de rettentően (pl CoD4 20 fps-el fut, máig nem értem miért), eggyes játékok lassúak, mint a GTA4, mintha be lenne lassítva szinte játszhatatlan. Van olyan ami szimplán nem produkálja a szép futást pedig kellene. megnyithatom 20x ugyan azt, teljesen ugyan úgy fog futni, de nem használja egyszerűen ki a gépet. Remélem ez valamivel érthetőbb volt, ha még sem írjátok mit részletezzek még
"Újra lett téve" is lehet a gond, mivel telepítéskor szanaszét teszi a fájlokat!Töredezettségmentesíts!
Esetleg bizonyos szolgáltatások a háttérben is megfoghatják.Erre találtak ki egy jó kis progit, ami leállítja a felesleges folyamatokat, szolgáltatásokat: GameBooster.
Játék közben meg amúgy sem látod mi fogja, foglalhatja, ha csak nincs program ami nyomonkövet (szintén a háttérben) ami szintén fogja a gépet!
Szóval ami nem kell játék közben , ne fusson!
remélem sikerül megoldani több elképzelésem nincs, talán másoknak! Töredezettségmentesíts, lehet a HDD -t olvassa / írja lassan.Ellenőrizd le a merevlemezt, nem hibás -e (chkdsk)!
Jószerencsét és kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!