150 ezerből ki lehet hozni egy i5 + HD 7850 konfigot?
na várj!
en a 7850-ről beszélek.
a 7870-es szerintem is jobb de tizessel drágább is.
ugyanakkor azzal az én 660-asom versenyzik s nem sokkal marad alul.
szóval ép ez az, akkor beégnék s utána még szopnék is?
nem lenne ez sok a jóból?:)))))))))))))))))))
Itt:
de elvittem az utolsó 660-ast tegnap.
ill lefoglaltam.
már csak 2 fajta 7850 es van s 7870-es sincs.
persze rendelhetők.
Itt egy tuti teszt róluk, megnézed és döntesz!:)
mondom 58000 a 7870-es máshol. plusz 3000-t biztos megérne. de már zárva s idén költhetem csak el.
itt meg 62000 a legolcsobb 7870-es de az is csak rendelhető. igy én nem tudom megvenni. csak a 7850-esre cserélhető de az ugye egyértelmű hogy gyengébb nem?
köszi a tesztet.
de had kösseb le ebbe is.:)))
az én kártyám gyárilag huzott.
OC
ha a teszt nem a 660-asra szavaz akkor ugyanugy megmarad a vita h az enyém lehet mégis jobb.
hát elolvastam az értékelést. eszerint az 7850 es alatt teljesit hangyányit viszont mégha nem sokkal drágább is csak 3000-rel de minek ha egyszer gyengébb. s a tartozéklistája is fukar. eszerint kicsit többet fizetek egy kicsit gyengébbért amihez kevesebb a tartozék.
lehet mégis igazad van?
korábbi vélemény egyértelműen a 7850 és 7870 közé lőte be de most nem látok olyant ami ezt indokolná.
egy érv van. ez hajtott. tehát a tesztben a 7850 fölé megy. de vajon mennyivel?
Ha két videókártya nagyon hasonló de az egyik csak a DirectX 11 et támogatja a másik a DirectX 11.1 -et is annak mekkora a jelentősége.
Én azt hinném akkor a DirectX 11.1 -et igénylők már nem futnak az elsőn. igy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!