150 ezerből ki lehet hozni egy i5 + HD 7850 konfigot?
miben jobb a 7850?
a winyó 1000 rel volt több.
a táp... állitólag van benne védelem...
Még láttam egy tesztben, de most nem találom:S (legalább 3 (volt ahol akár 5-6) fps-sel többet csinált minden játékban a 7850 Full HD felbontásban).
A vinyót csak azért mondtam, hogy tudd, de igazából tök mindegy milyet veszel.
Sok tesztet véleményt néztem és sokszor írták, hogy az olcsóbb CM tápok gyakran megadják magukat.
kérdés ez a táp is közéjük tartozik e?
de jobban érdekel a videó kártya. mert ha csap fps kérdés s ilyen kevés viszont lesz olyan játék amit ez bir de a 7850 lefagy tőle akkor nekem van igazam...
hogy lehet ez?
Ezt láttam. eszerint minden játéknál jobb a 660-as. De még nincs fizetve, Viszont a 7850-ből már csak egy volt a boltban mikor este zárás elött eljöttem. Arra kérlez győzz meg. Ha sikerül akkor - nem szép ugyan - de reggel visszamegyek s megkérem inkább a 7850-et adják oda. Igyis két órán át ott voltam ma este a boltban s töprengtem melyik legyen:)))
megmondom mi a jó válasz:
7870-es van 58600-ért.
Mem. Bus 256
Mem. órajel 4800
Sebesség DDR5
Az én húzottamnál ezek az adatok vannak:
- GPU: GK106
- GPU órajel: 1.098 MHz
- GPU hűtés: ventilátor
- memória mérete: 2 GB
- memória típusa: GDDR5
- memória órajel: 1.502 MHz
- effektív memóriafrekvencia: 6.008 MHz
- memóriaelérés: 192 bit
- shader modell: SM 5.1 (DX 11.1)
egyértelműen kisebb busz de magasabb freki.
szerintem ez a 7870-es versenyképes s esetleg alulmarad nem pedig a 7850-el.
Ugyanakkor ha ezeket is huzzák s azzal versenyez akkor kiujulhatna a vita.
De ott is záródik hogy az 58 000-ért kapható 7870-es egy olyan cégnél van ahol jan. 2 től lehet legközelebb vásárolni nekem meg év végéig lejár a keret...
máshol drágább, 60 ezren felül van s az érthető hogy ha 5000-rel drágább akkor jobb is.
ha hamarabb ébredek...
Nem szóltam, összekevertem a 7870-el :/
Ha nem fizetted ki még lemondhatod, inkább égjen be az ember pofája egyszer, mint hogy utána évekig szívjom amiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!