Milyen ez a config erre a célra?
AMD A6 5400K processzor
Asrock FM2A55M-DGS alaplap
Kingmax 2x2GB DDR3 1600MHz memória
Hitachi 500GB 16MB SATA2 merevlemez
Samsung SH-118AB/BEBE OEM DVD olvasó
Thermaltake VM55021N2E V2 Black Edition számítógép ház
Chieftec iArena 350W GPA-350S OEM tápegység
Netezésre, filmnézésre, néha kisebb játékokra használnám (Minecraft, Gta Sa, régi Most Wanted, Gta IV) Megfelel erre a célra? a táp jó?
Jó lesz árban mást nem lehetne
hát ha van FSP APN 350 akkor inkább azt vedd
"A Chieftec erős tápokat gyárt(jó minőség)"
Általánosságban ez elmondható, ahogyan az is, hogy az iArena nem a legcombosabb Chieftec táp.
"de ezzel a konfiggal nem fogsz GTA IV-t játszani"
El fog az futni, bár tény, hogy nem magas részletesség mellett.
"az APU-k gyengék"
Az APU-k elsősorban nem FullHD Ultra játékra lettek kitalálva. Ráadásul az Intel IGP megoldásait ott veri, ahol akarja.
70k-ból gyakorlatilag lehetetlen érdemileg is jó játékos konfigurációt összedobni pláne, hogy kell HDD is. Használtpiacon nézelődj...
"FM2 foglalatból össze lehet dobni valami játszhatót, de annak nem biztos örülni fog, mivel nem fejleszthető."
Jönnek majd még bele új procik, amennyire én tudom.
"Én azt mondom, ha ennél erősebb gépet akarsz, akkor FM2 foglalatban nézelődj, ha nem pedig maradjon az APU."
Az FM2-ben lévő processzorok nem APU-k?
"Én inkább még várnék, hogy legyen meg 100k-m, aztán abból már össze lehet dobni valami combosabbat."
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!