Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kompatibilisek ezek egymással?...

Kompatibilisek ezek egymással? Valamint milyen alaplap kéne?

Figyelt kérdés

Vidikáryta: Nvidia Geforc 9800 GTX+

Proci:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12MB 1333MHz s775

Ram: 4Gb

ezekhez milyen Alaplap, tápegység, hangkártya, stb. stb. kell hogy kompatibilis legyen? Játszani szeretné! Magyar Online rendelés érdelkelne! Linket is mellékeljetk lécci! Előre is Köszönöm

2009. aug. 24. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:

ramot igazán megírhattad volna, h ddr2 vagy 3...

egyébkét egy összeg jó lenne, h sacc mekkora a keret rá... mert én most néztem, van 15eFTért is alaplap meg 35eFTért is...

Tápból egy jó 500-600W már kell a cucc alá...

2009. aug. 24. 03:38
 2/4 anonim ***** válasza:
www.pcx.hu
2009. aug. 24. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
oh bocsi... a gépre maximum szánt összeg 130.000 Ft. Azért nem írtam a Ram-hoz hogy ddr2 vagy ddr3 mert nyilván amilyen foglalat van az alaplapon olyan Ram lesz benne.. csak én nem tudom melyik lenne a jobb.
2009. aug. 24. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Hááát... amit megálmodtál az alapjáraton 80 ezerről indul és ami még kéne is hozzá... megnéztem h mondjuk mi illene bele a képbe, és 142 801 Ft-ra jött ki a dolog.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és akkor a ramokat is már fintorogva tettem bele... sztem 130ból mást képzelj el magadnak, emellé a két konkrét összetevő mellé(vga,cpu) több pénz kell még mint 50ezer

2009. aug. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!