"...Az asus is megbízható persze csak éppen nem tuningra van tervezve..." öreg... láttál te már ROG alaplapot? na arra mondd, hogy nem tuningra lett tervezve.
a gigabyte szerintem is felejtős, ha már ennyit költesz rá, vehetsz jobbat is. de egyébként egy jobb P67-es deszka is teljesen jó lehet, ha nem akarod a prociban lévő IGP-t használni.
illetve azt gondolom tudod, hogy csak a K végződésűeket lehet húzni.
"öreg... láttál te már ROG alaplapot? na arra mondd, hogy nem tuningra lett tervezve. "
Basszus,de jó,hogy mindig van kivétel!Csak azt ne mondjátok már,hogy a gigabyte szar alaplap.Nem mindenki tuningol folyékony nitrogénnel.Házi tuningra meg bőven elég az is.Igen,láttam már tuningot és NEM gigabyte-al.Viszont--szerintem--CSAK két alaplap van amit valaha is gépbe tennék : Asus,Gigabyte.Innentől kezdve relatív,hogy tuningra melyiket teszed.Én akkor is a Gigabyte-ot mondom.
"Az asus is megbízható persze csak éppen nem tuningra van tervezve" ezt úgy értelmeztem, hogy a gyártó összes termékére mondod, nem is igazán lehet másképp értelmezni, én csak mondtam egy ellenpéldát. egyébként nem csak a ROG, formula lapok vérbeli tuninglapok, hanem a középkategóriás lapok is jók asustól.
ráadásul a gigabyte supportja egy rakás....
(egyébként gigabyte-om van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!