Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Tegnap rendesen lezártam a gépem, ma reggel pedig indításkor kiírta hogy "unable to start system oparition" aztán magától kikapcsolt. Most ha bekapcsolom akkor se kép se hang megy 2-3 másodpercig majd leáll, majd magától ujra bekapcsol és úgy marad, de se kép se hang.
Mi lehet a gond?
A HDD biztos nem, mert át tettem anyám gépébe és megy, mentem is a cuccokat azért.
A konfig:
Alaplap: p8p67-m
RAM: Kingston 8 GB
Proci: I7 2600k (soha nem volt felhúza)
Videókártya: HD 4670
TÁP: Chifitec 550 vatt.
Mi romlott el egy éjszaka alatt?
2012. dec. 21. 10:22
2/9 A kérdező kommentje:
De mitől? Csak úgy magától? O.o
2012. dec. 21. 10:41
3/9 anonim válasza:
Nem, nem tőlem. Ezeknél a cuccoknál már nem lehet megmondani, hogy hol a gyenge pont, bármikor előfordulhat.
4/9 A kérdező kommentje:
megfigyeltem, pislog vmi piros led az alaplapon mikor bekapsolom
2012. dec. 21. 11:02
5/9 anonim válasza:
Szakihoz vidd el, ha még ki sem bontottad a gépet!
6/9 A kérdező kommentje:
nem egybe vettem, összevásároltam az alkatrészeket különböző üzletekből, mindent onnan vettem ahol a leg olcsóbb volt, szerencsére van még garanciám mindegyik alkatrészre.
2012. dec. 21. 11:26
7/9 anonim válasza:
De így nem fogod tudni megállapítani, hogy mi a gond. Kiszűrni sem tudod, hogy melyik alkatrésszel van a probléma. Ha meg elküldöd darabonként gariba több büntit vágnak rád, mint ha amit a szakinak kéne fizetni.
8/9 A kérdező kommentje:
Bevittem egy szaküzletbe ahol ott hagytam, megállapítják mi a baja és a hibás alkatrészt pedig beviszem oda ahol vettem garanciapapírral.
2012. dec. 21. 12:56
9/9 A kérdező kommentje:
De jó, csak por ment a ram bemenetébe...
2012. dec. 22. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!