Jó a kompatibilitás?
alaplap :asus m2n-mx
táp :Chieftec táp 400W
Ram :4gb 1066mhz ddr2
processzor:AMD phenom x3 8450 socket AM2
VGA :GIGABYTE Geforce 9800Gt,GDDR3,512mhz
hangkártya:Genius Value 5.1 PCI
CPU HŰTŐ :AMD/M2/x70
Játékra kellene,ha van hiba vagy tudtok jobbat valami helyett akkor azt várom.Ez a config így 60 ezer-ből jönne ki,többet nem nagyon tudok rá szánni!
A lap max 800-ig kezeli a RAM-ot. A gép fogyasztása elég nagy lesz (CPU, VGA), de talán elég a táp, én 450-est vennék.
Az alaplap és a VGA elég régi konstrukció, már most is félig-meddig elavultak, hamarabb kell fejlesztened, mint ha újabb cuccot néznél helyettük. A nagy fogyasztás miatt a házban jó meleg lesz. A negatívumok ellenére, ha 60-ért meg tudod venni, annyit bőven megér.
A CPU hűtőt nem tudom, én dobozs procit vennék gyári hútővel, de ha ez használt konfig, és így nincs melege, akkor ok.
Irok neked rendes konfigot játékra,
Gigabyte MA-770-UD3P
4 Gb ddr3 kingmax 1333 Mhz
Sapphire radeon DH 4850 Vapor X 1 Gb
Amd Phenom II X3 720
" az ati-k tenyleg erosebbek de olyanok mintha egy kalyhat tennel a gepedbe es kevesebb az elettartamuk is"
Ez hülyeség!
A 4770 kevesebbet fogyaszt mint a hasonló kat. Geforce 9800 gt, ugyanakkor mégis erősebb, újabb tech.
Az élettartamáról mit tudsz? Meddig kellene jónak lenni? 10-20 évig? Te használd csak a Geforcedat 3-4 évig.
Manapság az nVidiának nincs választéka, persze nem is nagyon veszik, így aztán elromolni sem tud annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!