Windows 7 sokan mondják, hogy még nem érdemes azt használni, főleg a kompatibilitás miatt. Mi a véleményetek róla?
Mióta kijött azt használom, és eleinte féltem tőle, de mára már megszerettem. Nálam elég stabil, azóta is az a rendszer van fent, nem kellett még újratelepítenem, s volt olyan, hogy 4 hétig folyamatosan ment. Kompatibilitással szintén nem volt komoly gondom. Van 1-2 régi játék ami nehezen indul el, vagy hibásan, de azokra is sikerült eddig megoldást találnom.
Amit nagyon utálok benne, az a hálózatkezelés. Iszonyatosan van megoldva szerintem.
Másfél éve van hivatalosan és összesen két éve nem hivatalosan. Én egy éve használom az összes gépemen és még nem futottam bele kompatibilitási problémába. Még az elején sem.
Leszámítva egy régi webkamerát, de aztán XP módban azt is sikerült telepíteni.
Utálom a nagy szavakat, de az eddigi legjobb Windows, az tuti. :):):)
amióta kijött azóta használom és semmi problémám vele.
Régi játékok is működnek teljessen jól (steam-nél kicsit szórakozni kell vele de ott is megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!