Megéri AMD FM 2-es gépet összerakni?
Figyelt kérdés
Nézegetem az árakat annyira nem vészes. Nem rossz a lapok sem meg a processzorok sem. Szerintem játékra össze lehetne dobni belőle szépen. A processzorba épített vga az hogy teljesít? Köszi!2012. dec. 20. 19:56
1/2 anonim válasza:
Csak pénz kérdése,hogy megéri e, ha kevés van akkor megfontolandó illetve ha egy olcsó multimédiás gép kell akkor is jó vétel lehet.
Teljesítménye: [link]
2/2 Közveszélyes Kontár válasza:
igen szeritnem azt éri meg a legjobban
nekem igaz böven elég lene még abból is olcsóbb megoldás is
de mivel 7870 el is elboldugulnak a komolyabb FM2 procik igy átlagos gamer gépnek és megfelel
értsd hogy Full HD Ultra közelin minden játék menne mivel 7870 t a proci kitudja hasnzálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!