A házba be fog férni az új VGA?
Figyelt kérdés
Van egy nem éppen mai,ATX házam.Teljesen felujítom a gépet,de a tápot és a házat meghagytam.Az rendelést már leadtam,a VGA egy Gigabyte HD7950.Szerintetek el fog férni?Vagy készíthetem elő a sarokcsiszolót? :)2012. dec. 19. 15:23
1/10 anonim válasza:
Milyen is pontosan az a régi ház?
"a tápot és a házat meghagytam" Milyen a tápod? (márka, típus, watt) Én egy 7950-et nem kötnék rá egy vacak tápra.
2/10 anonim válasza:
A vga kb 27-30 centi fele van, ami nem kicsi...
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs,hogy milyen házról van szó,mivel valamikor egy komplett,előre összerakott gép volt.Nyugi,a táp nem Codegen. :) Corsair CX430
2012. dec. 19. 16:07
4/10 anonim válasza:
A táp okés lesz. Ha más nem, akkor mérd le vonalzóval, vagy valami hasonlóval, hogy megvan-e a 30 centi a hdd-kerettől a ház hátuljáig..
5/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm! :X
2012. dec. 19. 19:45
6/10 A kérdező kommentje:
vagyis :D,nem :X
2012. dec. 19. 19:45
7/10 anonim válasza:
Na akkor. A mostani házadban van videókárya? Ha igen akkor az elejétől ( a ház hátulja felé néz a vga eleje (ahol egy csomó mindent lehet bedugni a gépbe) mérj a ház eleje felé kb. 30 centit, és ha nincs útban semmi akkor jó lesz :) (ha nem mész bele a centiddel a hdd keretbe, tudod amire vannak csavarozva a hdd-k)
8/10 anonim válasza:
Egyébként mi lesz a gép többi része?
9/10 A kérdező kommentje:
FX8320
Asrock 990FX Extreme 4
4GB RAM DDR3 Corsair 1600Mhz(majd később 8GB)
2012. dec. 19. 21:14
10/10 anonim válasza:
Jó gép lesz...Tuningolni fogsz majd? Vagy cf-et építesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!