Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ide be fog férni egy HD 7770?...

Ide be fog férni egy HD 7770? (kép van)

Figyelt kérdés

Épp szállítás alatt van az új Sapphire 7770 OC, most szedtem ki a régi low-profil 5550-es VGA-t a helyéről, és kicsit megijedtem.

Szerintetek be fog férni ide az új ?

Mit kell tudnom a behelyezéséről ? Mire ügyeljek ?

Kép: [link]

2012. dec. 19. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Be fog férni, ha a hdd-t rakd lejjebb kettővel.
2012. dec. 19. 15:00
 2/4 Topmad ***** válasza:

Szia!

210(H)x110(SZ)x43(M) mm a pontos méretek. A legjobb tanács, h mérd le. Amúgy pedig a HDD-t bármikor át tudod helyezni fel vagy le, így szerintem nem lesz gondod.

Erről a kártyáról van szó, igaz?

[link]

Mire ügyelj? Statikus elektromosságra leginkább. Szereléskor legyen kihúzva a gép, a PCI-e csatihoz próbálj meg nem nagyon hozzáérni (zsír vagy nedvesség ne kerüljön rá a kezedről). Figyelj rá, hogy az előlapi panel vezetékeit még véletlenül se kaphassa be a venti. Két csavarral rögzítsd, hogy stabil legyen, mert a saját súlya hajlamos lehúzni a kártya végét, ha álló házról beszélünk.

Nekem ez jutott eszembe így hirtelen.

Csak nyugisan, szépen, ügyesen. Nem lesz gond.

Üdv:

2012. dec. 19. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat ! Figyelni fogok azokra amiket írtál :)
2012. dec. 19. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Képről kicsit nehéz megitélni,de szerintem el fog férni ha a hdd-t lejjebb rakod.Amire ügyelned kell hogy ne legyen áram alatt a gép lehetőleg kapcsold le a tápot vagy konektorból húzd ki.Ajánlatos a dobozával együtt kapott szivacsra tenni amíg előkészíted a helyét,behelyezésnél figyelj arra hogy a csatoló megfelelően fog e bele illeszkedni a sinbe (szemmérték kell hozzá).Majd szépen lassan belehelyezed a sinbe.Ha esetleg nem úgy menne a helyére recsegne vagy megakadna kezd elöről,szépen lazán.Majd ha ezzel megvagy 2 csavart szépen oda az elején látható lyukakba helyezéd és csavarhúzóval meghúzod,erre is ügyelj hogy az adott eszköz ne essen ki a kezedből,és ne húzd annyira hogy elnyalja a tetejét a csavarnak.Miután ezekkel megvagy ellenőriz le hogy nem e instabil és hogy masszívan van e a helyén.Mindezeket követően csatlakoztasd a PCIE 6 pines csatit a tápból a VGA-ra.(Kattanásig)Kábeleket lehetőség szerint vezesd el a ventilátortól.Mehet fel az oldalpanel és kész is.
2012. dec. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!