Packard Bell Easynote F4085 vagy Samsung NP300E5C?
Melyiket a jobb a kettő közül, főként internetezésre, filmnézésre és alkalmanként játékok futtatására használnám.
Konfigurációk:
PACKARD BELL:
-Intel Core i3-380 2,53 Ghz
-4 GB RAM
-nVidia Geforce GT610 1 GB VGA
-500 GB HDD
SAMSUNG:
-Intel Pentium Dual Core B970 2,3 Ghz
-4 GB RAM
-750 GB HDD
-nVidia GT620M 1 GB
Véleményem szerint a Packard ár/érték arányban jobban áll, de szeretném megtudni olyanok véleményét, akik használták már valamelyiket a kettő közül, illetve kikérném hozzáértők véleményét.
Köszönöm!
Azért ANNYIVAL nem jobb az az i3as proci (1. generációs, a pentium kb 2 évvel újabb), a videókártyája a samsungnak viszont nem kicsit jobb.
PB párti vagyok, mert általában a samsung eléggé túlárazott, itt viszont én lehet a samsungot választanám... Tárhely, videókártya nekem sokat számít, a két proci között meg nincs sok különbség amúgy. Én szerintem megéri a +25e-t, bár te tudod milyen vastag a tárcád, de hosszabb távon a Samsung ebben a párbajban sokkal jobb befektetés, megtérül a pőlusz költség.
Köszönöm a választ!
Szóval tulajdonképpen melyik proci az újabb és a jobb teljesítményű, megbízhatóbb? És a Samsung videókártyája valóban ennyivel jobb a másiknál?
Mindkét processzor egy szinten van kb, nincs 'jobban megbízhatóbb' :) Erősebb az 13 természetesen, de nem észrevehetően, nincs sebességbéli különbség, tehát ha nem fogsz videót konvertálni, akkor nem fogsz semmit sem észlelni abból h milyen a procid :)
Viszont játékoknál nem a processzor számít ugyebár, így ott hiába van a kicsit erősebb i2, nem azon múlik, mivel a gyenegébb videokártya visszafogja.
Aha, értem.
Akkor a Samsung videókártyája annyival jobb?
Az is mérvadó, hogy ez 2 konkrét ajánlat számomra és a Samsunghoz járna egy Windows 8 op. rendszer, amire nekem, nem igazán lenne szükségem, Win7-et akarok.
A Samsungot érdemesebb választanom a videókártya miatt?
Igen, sokkal jobb az a videokártya :)
Csak hogy tudj mihez viszonyítani, ha akarsz :)
A processzorokról:
Minden főbb adat ott van. Azért emeltem ki a phenom-ot, mert látod, kb ugyanaz mint a B970, és nekem ilyenem van (a packard bellemben :D), és simán kihajtja még a 6650m-es videókártyámat (ami erősebb kicsit mint a 630m, ami ugye erősebb a 620m-nél), szóval tök felesleges egy i3 a 610m mellé játékoknál, normál felhasználás során pedig nincs észrevehető különbség :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!